Håltagning Stockholm

Professionell hjälp med håltagning i Stockholm

Varmt välkommen till dina experter på håltagning och betongsågning i Stockholm! Har du en nybyggnation, ett renoverings- eller rivningsprojekt på gång i Stockholmsområdet, har du förmodligen också behov av håltagning och borrning i väggar, tak och golv. Letandet är över, du har nämligen hittat helt rätt.

Med hjälp av de senaste verktygen och maskinerna ser vi till att din borrning, håltagning eller sågning blir korrekt utförd. Hör av dig vid behov!


Håltagning, borrning och sågning - processen

Anledningarna till att använda sig av dessa tjänster är många. Du kanske vill ändra planlösningen i en byggnad, installera VVS, el eller möjliggöra ventilation. Oavsett ditt behov anpassar vi en lösning. Använder man fel teknik när man borrar eller sågar i olika konstruktioner riskerar konsekvenserna att bli ödesdigra. Med oss kan du känna dig säker.

Utöver betong, borrar och sågar vi också i bland annat tegel, metall och berg. Här använder vi vårt breda utbud av tyngre borrar och maskiner. Betong är också ofta armerad, vilket vi självklart anpassar oss efter. Vi kan också slipa betong, där ytan är ojämn.

Vi utför borrningar upp till 800 mm, vare sig det är i konstruktioner eller inför geotekniska undersökningar. Vid sågningar i tak arbetar vi med en 1200 mm klinga, vad gäller sågningar i tak arbetar vi med 1600 mm klinga. Självklart fraktar vi bort avfall från arbetsplatsen, på ett effektivt och hållbart sätt. Vi antar små och stora uppdrag i Stockholmsområdet.

Vad du kan förvänta dig av oss

Med 25 års erfarenhet i branschen och ett stort utbud av maskiner och verktyg är vi ett säkert val. Samtliga av våra medarbetare är utbildade och certifierade, med stort engagemang för ett noggrant resultat.

Området där borrningen, håltagningen eller sågningen ska genomföras kan vara kontaminerad av hälsofarliga föroreningar, som asbest, PCB eller eternit. Detta hjälper vi mer än gärna till med att ta bort. Anlitar du oss garanterar vi konkurrenskraftiga priser och noggranna lösningar.

Hör av dig för ett professionellt och kostnadseffektivt samarbete.

Håltagning, sågning, borrning och slipning av betong